All-round Privacyscan

Marxman Advocaten
All-round Privacyscan

Wat is de All-round Privacyscan?

De All-round Privacyscan is een tool die volledig zelfstandig en in een online omgeving wordt uitgevoerd. De All-round Privacyscan bevat diverse vragen over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Nadat de All-round Privacyscan is uitgevoerd, wordt  deze verzonden aan Marxman Advocaten. Vervolgens ontvangt de organisatie binnen twee  werkdagen een adviesrapport dat is gebaseerd op de ingevulde antwoorden. In dit maatwerkrapport worden risico’s gesignaleerd en daarnaast zijn er aanbevelingen voor de organisatie opgenomen. Daarmee weet u als organisatie in hoeverre voldaan wordt aan de AVG.

De All-round Privacyscan is bedoeld voor organisaties die aan de start staan van de implementatie van de AVG. Voor het volledig kunnen invullen van de All-round Privacyscan is het belangrijk dat een beeld bestaat van de persoonsgegevens die door de organisatie verwerkt worden. Wij raden dan ook aan om dit zo nodig voorafgaand aan het invullen van de All-round Privacyscan in kaart te brengen. Bij grotere organisaties kan het verstandig zijn om hier per afdeling een persoon bij te betrekken.

Als de organisatie al diverse werkzaamheden heeft verricht om te voldoen aan de AVG, dan kunt u het beste ons andere product aanschaffen: de AVG Keuring. Daarmee kan ingevoerd beleid worden geëvalueerd en gecontroleerd. Ook dit is verplicht op basis van de AVG.

Kosten en proces van aanschaffen All-round Privacyscan

De kosten voor de All-round Privacyscan en het ontvangen van het bijbehorende maatwerkrapport bedragen EUR 395,00 exclusief BTW. De All-round Privacyscan kan hier aangeschaft worden. Voor de betaling kunt u gebruikmaken iDEAL of een overboeking.

U ontvangt in de bevestigingse-mail een code waarmee u toegang krijgt tot de All-round Privacyscan. Van de aankoop krijgt u rechtstreeks van Marxman Advocaten een factuur voor uw administratie.