AVG Keuring

Marxman Advocaten
AVG Keuring

Wat is de AVG Keuring?

Mogelijk heeft uw organisatie al veel aandacht besteed aan de AVG. Dat is dan goed nieuws.

Belangrijk is dat het op basis van de AVG verplicht is om het ingevoerd beleid en de getroffen maatregelen regelmatig te evalueren en indien nodig te actualiseren. Net zoals uw auto ieder jaar gekeurd moeten worden, moeten organisaties dus ook regelmatig geëvalueerd worden op het gebied van de AVG. Dit kan met de door Marxman Advocaten ontwikkelde AVG Keuring.

De AVG Keuring is een tool die volledig zelfstandig en in een online omgeving wordt uitgevoerd. De AVG Keuring is bedoeld voor organisaties die al stappen hebben gezet om te voldoen aan de AVG. De AVG Keuring biedt namelijk ook inzicht in welke werkzaamheden nog uitgevoerd moeten worden om volledig te kunnen voldoen aan de AVG.

Nadat de AVG Keuring is uitgevoerd, ontvangt de organisatie binnen twee werkdagen een adviesrapport. In dit maatwerkadviesrapport worden (als dat nodig is) aanbevelingen voor uw organisatie opgenomen.

Kosten en proces van aanschaffen AVG Keuring

De kosten voor de AVG Keuring en het ontvangen van het bijbehorende maatwerkrapport bedragen EUR 295,00 exclusief BTW. De AVG Keuring kan hier aangeschaft worden. Voor de betaling kunt u gebruikmaken iDEAL of een overboeking.

U ontvangt in de bevestigingse-mail een code waarmee u toegang krijgt tot de AVG Keuring. Van de aankoop krijgt u rechtstreeks van Marxman Advocaten een factuur voor uw administratie.