BVO scan

BVO Privacyscan

Wat is de BVO Privacyscan?

Ook betaaldvoetbalorganisaties (BVO’s) krijgen te maken met de nieuwe wetgeving en zullen de komende maanden dus moeten onderzoeken in welke mate zij maatregelen moeten nemen. Om die reden heeft de FBO in samenwerking met Marxman Advocaten de BVO Privacyscan ontwikkeld. De BVO Privacyscan is specifiek ontwikkeld voor de betaald voetbalbranche. Met deze scan wordt in kaart gebracht in hoeverre een BVO voldoet aan de privacywetgeving.

Hoe werkt de BVO Privacyscan?

De BVO Privacyscan is een tool die volledig zelfstandig en in een online omgeving wordt uitgevoerd. De BVO Privacyscan bevat diverse vragen over de huidige en toekomstige privacyregelgeving. Bij het invullen van de BVO Privacyscan is het mogelijk om een toelichting te geven op de antwoorden.

Eén van de vragen gaat na of de BVO reeds in kaart heeft gebracht welke persoonsgegevens door haar worden verwerkt. Voor het volledig kunnen invullen van de BVO Privacyscan is het belangrijk dat een beeld bestaat van de persoonsgegevens die door de BVO verwerkt worden. Wij raden dan ook aan om dit zo nodig voorafgaand aan het invullen van de BVO Privacyscan in kaart te brengen.

Nadat de BVO Privacyscan is uitgevoerd, wordt deze verzonden aan Marxman Advocaten. Vervolgens ontvangt de BVO binnen twee werkdagen een adviesrapport dat is gebaseerd op de ingevulde antwoorden. In dit maatwerkrapport worden risico’s gesignaleerd en daarnaast zijn er aanbevelingen voor de BVO opgenomen.

Kosten en proces van aanschaffen BVO Privacyscan

De kosten voor de BVO Privacyscan en het ontvangen van het bijbehorende maatwerkrapport bedragen EUR 395,00 exclusief BTW. Voor de betaling kunt u gebruikmaken iDEAL of een overboeking.

Vervolgens wordt door ons de aankoop van de BVO Privacyscan per e-mail bevestigd.

U ontvangt in de bevestigingse-mail een code waarmee u toegang krijgt tot de BVO Privacyscan. Van de aankoop krijgt u rechtstreeks van Marxman Advocaten een factuur voor uw administratie.

Heeft u nog vragen over de BVO Privacyscan?

Mocht u vragen hebben over de BVO Privacyscan, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met ons kantoor via 033 450 8000 of privacyscan@marxman.nl. Wij helpen u graag verder.